Barnkalas och piggelin...

Har idag varit på barnkalas och firat två stycken charmtroll. En idag bliven två åring och hennes kusin som fyller 1 år nu på onsdag. Imorgon antar jag att jag bör säga i och med att det har hunnit blivit tisdag. Och i och med det var det ju såklart igår jag var på barnkalas. Aja, 28e och 30e är de datum som gäller.
 
 
 
 
Nu sitter jag, oförskämt pigg (eller övertrött), på jobbet. Har den första vakna natten på flera år. Och med tanke på att jag vaknade vid 8 tiden imorse och inte har sovit något så går det otroligt bra! Å ena sidan har jag haft mycket att sysselsätta mig med, men å andra sidan brukar det vara tuffast kring 5 tiden. 

Hur som, nu ska jag röra lite på mig...
Taggar: arbeta, energi, kalas, måbra;

Puss på fina dagar och ett rikt liv...

Igår kom visst lönen in. Så idag blev räkningarna betalda. Jag älskar att samla ihop mina räkningar, sätta mig ner och betala dem. Den känns som en lyx att kunna göra det. Jag får alltså in några tusen på mitt konto varje månad, och kan utan större bekymmer klicka in räkning efter räkning på internetbanken. Vilket också innebär att jag har lyxen att äga en dator. Det kanske känns självklart för många, men man bör inte glömma bort att det inte alls är självklart för så otroligt många. För några år sedan var det inte alls självklart för mig. Heller inte att kunna fylla kyl och frys med det jag var sugen på. Så, detta med att betala räkningar känns så himla roligt! Dock så blir ju resultatet att summan på kontot minskar, vilket inte är lika roligt. Men det är en "sorg" jag gärna lever med.
 
Ikväll kommer dagens andra lyx. Jag ska få träffa några goa vänner, dricka ett par öl (förmodligen ett par mer än ett par), gå på The Bell och lyssna på Stöldgods. Känns fint! Speciellt då jag även ska få träffa min fina fyrmänning och vän, Näwa, som jag aldrig annars träffar. Puss på fina dagar och ett rikt liv :*
Taggar: inkomst, lyx, räkningar, vänskap;

Imorgon är jag äldre..

Alltså det här med att resa och jag. Jag vet inte men jag tror att jag för någon form av otur med mig. Varje gång jag rest genom arbetet senaste 12 månaderna så är det något som händer. Jag är nog lite som en lyckoamulett fast tvärt om.
 
Men jag hade två utmattande men ack så fina dagar i Stockholm på Intradagarna, måndag - tisdag. Lite tok blev det, men å andra sidan gör det även denna resa lite extra minnesvärd.
 
Sedan är det något med hösten. Ganska nyss gick jag från arbetet klockan 22.00 på kvällen och förundrades över ljuset som höll sig kvar så länge på dygnet. Ikväll gick jag en kvälls promenad med Armi, ensamt och lugnt, och förundrades över mörkret och stjärnorna. Tiden går fort. Imorgon är jag äldre.