FF = Fästmans fritt

Har idag kört första veckans sista jogging pass. Milen känns fortfarande lika långt borta men ack så mycket bättre det går för varje gång! Det känns riktigt roligt detta och jag längtar extremt mycket tills på måndag då jag får komma ut igen! Det absolut sista passet på detta 10 veckors träningsschema kommer att vara på min födelsedag. Kanske har jag turen att lyckas springa 1 mil timmarna innan jag fyller 25. Får se till att det blir födelsedagspresenten till mig själv :)

Har FF hela helgen. Fästmans fritt menar jag med det. All kärlek åt min sambo, men det var skönt att få lite egentid hemma. Bara med djuren. Har haft storartade planer. Äta grön ärtsoppa och kolla på en film. Vilket nu är gjort så jag önskar ju att jag kanske haft lite mer planer. Resterande av kvällen tror jag dock få bestå av New Girl! <3

Tycker ju liksom om att både äta å prata!

Pass två på träningen mot att lyckas springa milen är avklarad. Och jag längtar tills nästa pass! Vilket är helt otroligt, jag har senaste tiden spenderat mer tid i soffan än i spåret om man säger så. Ända muskeln som inte varit vilande på tok för länge är käkmuskeln (musklerna). Tycker ju liksom om att både äta å prata! Speciellt i soffan.. 
Milen känns väldigt väldigt inte alls det minsta nära just nu. Men det är närmare idag än för en vecka sedan! ?

Längtar till helgen väldigt mycket, ska kombinera min gamla hobby med min förhoppningsvis nya hobby. Äta gott och springa. Och sova å kika på filmer, såklart. 

Sova känner jag att jag kanske bör göra nu med om jag ska lyckas hålla normal dygnsrytm. Så godnatt kamrater!