Tidig julklapp och öm arm.

Karln har åkt för att dra in pengar till hushållet. Själv har jag kört igång en maskin tvätt och plinkat på gitarren. Som jag för övrigt fick i tidig julklapp av hjärtefjärt. Så jag är skapligt nöjd kan jag säga!  

Har "ledigvecka" denna vecka. Sen har det blivit lite arbete och utbildning ändå. Men det känns ändå gött att ha många lediga dagar på släng. Speciellt nu när jag varit sjukskriven i 9 veckor, är nog bra att mjukstarta lite. Så jag har jobbat en 32 timmars helg, gått på en heldags utbildning och haft ett mysigt kvällspass på jobbet sedan jag kom tillbaka. Och det känns så jäkla gött. Äntligen får jag jobba igen. Fick en radiusfraktur på v. arm och hade väl lite svårt att anpassa mig till hemmalivet. Speciellt då jag var frisk i övrigt. Men å andra sidan får man la vara tacksam för det, blev ju ändå väldigt utvilad kan man säga ;) Så nu är det bara på att hoppas på att armen blir helt återställd och det snart. Får ju väldigt lätt väldigt ont, som nu när jag klinkat på gitarren, gör det ont hela tiden. Men det är nog bra träning för armen tänker jag, så jag får la se det så :)

Ska ta och plocka lite nu. Och kanske slänga i mig lite lunsch i väntan på att tvättmaskinen ska bli klar. Sen bär det iväg till grannbyn så jag får pussa på lilla Leia och umgås med Joey och Martinboy.