längtan..

Har dygn på jobbet. Längtar hem efter karln och vovvarna extremt mycket nu då jag inte har träffat dem sedan fredag förmiddag.
Men imorgon ska jag pussa på dem tills de blir less!

Slutet gott...

 
God kväll! Mannen och hundarna i mitt liv är i jaktstugan denna helg. Tack och lov arbetar jag hela helgen så det blir inte fullt så långsamt. Även om bilden ovan kan ge det intrycket. Jag blir dock lite ledsen när jag kommer hem på dagarna och inte möts av blöta hundkyssar och vassa valpklor i ansiktet. Känns tomt jussom..
 
Har lagt en arbetsdag bakom mig som bara flugit förbi. En bra men rörig dag. Avslutade den dagen med att bjuda min fina mamma på zucchinisoppa och sommarbröd. Mums! Man får passa på att äta sådant gott när karln inte är hemma, enligt han är soppa inte mat. Enligt mig är soppa den bästa maten. Så det blir då och då lite matkrig här hemma, och med det menar jag då krig om maten, inte med maten. Även om det hade varit roligare... När mor och jag passade på att äta inte så riktig mat så passade vi givetvis på att kolla på en alldeles riktig film, en sådan som min sambo heller inte gillar. I, Frankenstein. Helt klart godkänd! Även om det inte är den bästa filmen jag har kikat på. 
 
Nöjd och mätt ska jag åter mysa ner mig med kissarna i soffan, för att kika på Pretty Little Liars. (så j*vla bra)
Slutet gott, allting gott.

Arbete och utgång snarare än utgående arbete..

 
Har just jobbat ett väldigt väldigt långt pass. Men jag är så glad i mitt arbete och mina kollegor så det känns faktiskt helt okej att göra det ibland. Dock så känner jag lite smått sliten just nu. Men innan jag tar helg så ska gräsmattan vara klippt har jag tänkt mig. Men jag känner nog att jag väntar tills att det är lite svalare, så om en timme kanske jag beger mig ut.
 
I helgen ska jag gå ut. Och kors i taket så ser jag för en gångs skull fram emot det. Tror att jag kan komma att ha riktigt roligt faktiskt. Har till och med köpt både vin och cider, jag som alltid, och då menar jag alltid, föredrar öl annars. Men jag tror nog att det blir bra.
 
Nu ska jag ta och mysa ner mig med djuren i soffan tror jag, känner att jag har saknat dem otrologt mycket <3